به طور کلی عملیات جوجه کشی ، تحت شرایط محیطی ویژه ای به لحاظ دما، رطوبت و سایر عوامل محیطی صورت می گیرد و کار
دستگاه جوجه کشی ، تنظیم و ایجاد این شرایط ایده آل می باشد .
بنابراین برای جوجه کشی با راندمان بالا ،
دستگاه جوجه کشی نیز خود باید دارای شرایط ویژه ای باشد که در زیر به آن اشاره می شود :
• به طور کلی باید دست کم پنج برابر فضایی که یک
دستگاه جوجه کشی ، اشغال کرده است ، فضا به آن اختصاص دهید .
•
همانطور که می دانید ، یک جنین از همان ابتدا نیاز مبرم به اکسیژن و هوای
پاک دارد و اکسیژن مورد نیاز جنین از طریق دریچه های ورودی هوا در
دستگاه جوجه کشی وارد دستگاه شده و از طریق دریچه های خروجی تعبیه شده در
دستگاه جوجه کشی
نیز ، هوای آلوده خارج میگردد. بنابراین رعایت اصول برای داشتن یک تهویه
درست در دستگاه جوجه کشی جزو ابتدایی ترین و اصلی ترین موارد می باشد .
• با توجه به توضیحات مربوط به تهویه در
دستگاه جوجه کشی ، دقت نمایید که
دستگاه جوجه کشی را در مجاورت محیط و موادی با بوی نامطبوع قرار ندهید .
• دمایی که
دستگاه جوجه کشی در آن قرار دارد ، تاثیر زیادی بر راندمان
دستگاه جوجه کشی و مقدار انرژی که مصرف می کند دارد .توجه نمایید که
دستگاه جوجه کشی را در دمای بین 22 تا نهایتا 30 درجه سانتیگراد نگهداری نمایید . همچنین
دستگاه جوجه کشی نباید در معرض نور مستقیم آفتاب باشد.
• بهتر است برای محافظت از نوسانات برق ، برای
دستگاه جوجه کشی از کابلهای مطمئن و ترانس محافظ برق استفاده نمایید .
• محلی که
دستگاه جوجه کشی در آن قرار دارد باید از هر گونه آلودگی محیطی ، عفونت و انواع قارچ و میکروب به دور باشد . در قسمت ورودی محیطی که
دستگاه جوجه کشی قرار دارد بهتر است از حوضچه ضد عفونی استفاده شود .
دستگاه جوجه کشی